Dom > Rešitve > Vsebine

Uporabi obratno inženirstvo v plesni proizvodnje

Nano (Xi'an) meroslovje Co, Ltd | Updated: Sep 28, 2016
Source:

Dela hrbtni design je lahko bolj zahtevno od zgoraj navzdol design. Pred oblikovanje izdelka, si poskusiti razumeti dizajna originala, na tej podlagi lahko tudi potreba popraviti ali premagati pomanjkljivosti originala. V nekaterih pogledih, na hrbtni design je tudi proces preoblikovanja. Pred začetkom zrcalno obliko, mora opraviti skrbni analizi delov, ki predvsem upoštevati naslednje točke:

(1) določiti celotne misel modela, sistematično analizo modela obdelovanca. Model predvsem razdelimo v več značilnosti območje sklenjeno splošno mislil design, in najti težave, dosegli ve dokaj dobro, v bistvu.

(2) določitev ukrivljene površine vrsto osnovna struktura v obliki modela, ki izbira programske opreme primerno načrtovanje in določanje programskih modulov. Za prostoročne površino, kot je avtomobil, motorno kolo #39; s zunanje in notranje dekoracije, itd, pokrivajo dele običajno treba sprejeti priročno prilagoditev krivulje in površine modul; Za osnovna analitične ukrivljene površine dela kot letalo, valj, stožec površino ni potrebno, ker glede na njihovo merjenje lahko podatke očitno vedo, da je letalo ali valjasto.

V resnici, nekaj stolpcev, izbočene platforma je značilna po obris določila, model za subjekt celo merjenje skupaj z optično branje podatkov, pridobljenih. Izbrati nekaj skeniranje točke ali linije, katerega kakovost so boljši.


Obvestite nas, če vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com

Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi Province, Kitajska
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) meroslovje Co, Ltd Vse pravice pridržane.