Dom > Rešitve > Vsebine

Razvoj 3D dimenzijske meritve orodje (III)

Nano (Xi'an) meroslovje Co, Ltd | Updated: Oct 27, 2016
Source:

D. brezkontaktno merjenje

Brezkontaktno metoda za merjenje tridimenzionalni obdelovanca je predvsem se nanaša na optične metode. Tam je prisotnost merjenje sile v natradicionalni kontaktno merjenjemetoda. Če v dolgo meritveni čas mora polmer nadomestilo sonde. Vendar optični brezkontaktno merjenje tehnologijo uspešno rešiti zgoraj navedene težave in cenjeno zaradi visoke odgovor, visoke ločljivosti. Z vsemi vrstami visokozmogljivih komponent kot so polprevodniški laser, naprave, slikovni senzor, nastanek položaj občutljive naprave in tako naprej, optični brezkontaktno merjenje tehnologija postane hiter razvoj. V zadnjih letih, vse vrste ofoptical merilne tehnologije je dosegla velik razvoj na določenem področju.

Lasersko skeniranje metoda je sprejeta v optični slavni trikotnik, z v naprave ali z občutek položaj občutljive naprave za zajem slik digitalni laser. Osnovan na CCD senzor, ki se izognili Riccardo točke razmislek in sipanje svetlobe, in Resolucija piksel je visoka. Tako da z uporabo CCD lahko dobili večjo natančnost merjenja.

Na splošno, da bi zagotovili navisoko natančnostmerjenja, je treba kalibracijo preskusiti na površini kateri podoben površino predmeta.


Prosim infrom nas če na vsa vprašanja ali nasvet

E-pošta:Overseas@CMM-Nano.com

Povpraševanje
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontaktiraj nas
Address: NO.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi Province, Kitajska
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) meroslovje Co, Ltd Vse pravice pridržane.